Ålesund er en av mange byer i Møre og Romsdal, og det er en by som har mye å by på. Det er mer enn nok å finne på i byen for både store og små.

En ting som er sikkert, er at byen har de unge i fokus, og gjør det de kan for at de unge i byen skal få det så bra som overhodet mulig.

UngdomspanelByen Ålesund

I Ålesund finner man et egen panel som har fokus på ungdommen, og panelet er også drevet av ungdom. De jobber med å fremme ungdommens saker og sette et positivt lys på det å være ungdom i Ålesund i dag. Blant de mange positive tiltakene de har gjort, finner man en kampanje som var åpen for alle unge. Dette var en kampanje som gikk ut på at hver enkelt ungdom kunne laste opp et bilde på sosiale medier som viste hva som gjorde akkurat dem til unike mennesker. Hensikten panelet hadde for denne kampanjen, var å fremme ungdommene som noe positivt i nærmiljøet, samt at de unge skal føle seg unike og gode nok som de er.

Nettside

Alle unge i Ålesund har også muligheten til å holde seg oppdaterte på hva som skjer i deres by ved gå inn på nett og søke opp nettsiden «Ung i Ålesund». Denne nettsiden blir stadig oppdatert med spennende aktiviteter og begivenheter som de unge i byen har mulighet til å være med på. Det kan være alt fra konserter og kurs til ulike klubber man kan melde seg inn i. De unge i Ålesund har et virkelig godt tilbud rundt seg, og det ser ut til at de blir tatt på alvor av alle som er opptatte av ungdom. På den måten kan både voksne og unge trives bedre i byen sin.