Det er kanskje ikke det første du tenker på i forbindelse med russ og endt skolegang, med nå får også russen hvitere tenner.

For det å ta seg ut betyr at man også tar vare på tannhelsen sin. Brune tenner er ikke akkurat sjarmerende når man skal ut å feste til de sene nattetimer. Det har russen og andre unge funnet ut av. De fant sin tannbleking på https://www.dentway.no/ og andre produkter for tannhelse.

«Bestiller man produkter for over 400 kroner sløyfer de i tillegg fraktkostnadene.»

Hvorfor velge Dentway?

Som de fleste vet er tannlegebesøk dyrt, og det siste avgangselever og studenter ønsker seg på et ellers stramt budsjett. Dentway har produkter som er gjennomtestet og godkjent av legemiddelverket. I og med at man handler på nett, vil man også få lavere priser enn ellers. Produktene som også brukes av tannleger over hele landet, er enkel å bruke hjemme. For å bleke tennene hvitere, må man kun vente 30 minutter på et perfekt resultat. Bestiller man produkter for over 400 kroner sløyfer de i tillegg fraktkostnadene. Still spørsmål til en autorisert tannlege via nett-chatten og via e-post. Bestill og betal senere med Klarna.

Smil til livet med hvite tenner

Det er ikke verdens største problem, men for unge i dag er det viktig å være presentabel. Ikke bare i festlige lag, men også når de senere skal møte opp i jobbintervju og ta bilder til bloggen. Dentway er bare et hjelpemiddel som er enkelt å bruke. Hvite tenner gir selvtillit, og det er noe flere kan dra nytte av. Det er ikke feil å ha hvitere tenner!