Det er ingen tvil om at et mobildeksel er et smart kjøp. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvorfor, og hvordan du kan spare penger ved å kjøpe mobildeksler på nettet.

Vær lur, kjøp mobildeksel online og spar masse! Du som er ung og vil inn på boligmarkedet bør spare penger der du kan. En krone her og en krone der. Ikke tenk at noen summer er for små. Når du skal bygge opp egenkapitalen din bør du alltid ha i bakhodet at store pengesummer alltid består av flere mindre.

Hva har mobildeksler med boligsparing å gjøre?

Nå lurer du kanskje på hva mobildeksler har å gjøre med egenkapital? Svaret er at det spiller en ganske stor rolle. Smarttelefoner kommer i så mange kule finisher nå, at det er fristende å droppe hele mobildekselet. Dette kan bli et stort pengesluk. I følge en artikkel i fagbladet elektronikkbransjen.no knuser nordmenn en million mobiler i året. Slike skader kan i noen tilfeller dekkes av innboforsikringen din, men det er ikke alltid tilfellet. Å bruke penger på å reparere en mobilskjerm er en unødvendig utgift som kunne vært unngått ved å kjøpe et mobildeksel. Det er også store økonomiske fordeler ved å handle dekslene på nettet.

Spar penger på mobildeksler ved å kjøpe dem online

De fleste nettbutikker uten fysiske butikklokaler kan tilby lavere pris til kundene sine, fordi de har færre driftskostnader. Dette er et gode du som forbruker bør benytte deg av. Du kan for eksempel velge om du vil spare penger og bare kjøpe ett deksel, eller kjøpe flere til en billigere pris enn hva ett ville kostet i en butikk. Du får ofte gratis frakt, og kan finne lekre deksler av god kvalitet til en rimelig penge. Kanskje du skal benytte anledningen til å kjøpe inn noen bursdagsgaver eller julegaver også? Dersom du får et ekstra godt tilbud, er det lurt å slå til.

Du kan være kul på budsjett

Når man er ung har man sjelden god økonomi. Noen har bare studielånet å leve av. Kanskje får du noen lommepenger av foreldrene dine? Eller kanskje du har fått en ekstrajobb som tilkallingsvikar? Uansett hvordan økonomien din er, er det alltid mulig å spare litt til bolig her og der. Hadde du tenkt å kjøpe et mobildeksel i en butikk, som du fant ut var femti kroner billigere online? Spar mellomlegget!

Mobildeksler i dag regnes ikke bare som beskyttelse, men også som en identitetsmarkør og et motetilbehør. Mobilen vår er omtrent limt til hånden, og det er forståelig at du vil ha et tøft deksel. Det er fullt mulig å være kul på budsjett. Kanskje du kan gjøre en så god deal på nettet at du kan kjøpe flere deksler? Da kan du bytte på hvilket du bruker, slik at det alltid passer antrekket ditt. Det er ganske fett!

Lang byttetid

Helt til slutt vil vi nevne fordelen med lang byttetid. Du kan gjøre netthandelen raskt og tenke etterpå, hvis du har behov for det. Når du handler i butikk er kjøpet gjerne åpent i 30 dager, mens i nettbutikkene har du hele 90 dagers angrefrist.